MALATYA / YEŞİLYURT - Şehit Şükrü Ulutaş Ortaokulu

Nis

Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen ulusal egemenliğimizin sembolü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı okulumuzda şarkılar, şiirler, gösteriler ve yarışmalarla kutlandı. Bu özel günü hazırlayan ve koordine eden sınıf öğretmenimiz Hasari Yolcu başta olmak üzere emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin"KORKMA !" diyerek başlattığı 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü programını gerçekleştirdik.

Mrt

Yeşilyurt Belediyesi Kent Konseyi katkılarıyla okulumuz öğrencileri, Malatya Park Avm'de Rafadan Tayfa: Hayrimatör filmini izledi. Heyecan dolu bu güne eşlik eden ve bu mutlu günde emeği olan Kent konseyine ve okulumuz öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

"Sivil savunma öz savunmamızdır."

Okulumuz öğrencileri öğretmenleri ve personeliyle birlikte Sivil Savunma Kulübü kapsamında deprem tatbikatı gerçekleştirdik. Afad tarafından hazırlanan depreme hazırlık vidyoları tüm sınıflarımızda öğretmenlerimiz eşliğinde izletildi. Sivil Savunma Kulübü Öğretmeni Harun Hakan'a ve tüm öğretmenlerimiz teşekkür ederiz.

Ock

8-14 Ocak Enerji Verimliliği haftası münasebetiyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığıımızın bizler için özenle hazırladığı görsel ve kamu spotlarını öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte inceledik.

Ara

Yeşilyurt Belediyesi Kent Konseyi desteği ile öğrencilerimiz VR ve Drone gösterisine katıldı. Çocuklarımıza bu mutlu günü yaşatan hediyeleri ve gösterileri ile onların yüzünü güldüren Yeşilyurt Belediyesine ve Yeşilyurt Kent Konseyine okulumuz öğretmenlerimiz öğrencilerimiz ve velilerimiz adına teşekkür ederiz.

Ara

" Yerli malı kullan, özden vazgeçme kendi ellerinle zehiri içme."

Tutum yatırım ve Türk malları haftası kutlu olsun.

Kas

10 KASIM ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ OKULUMUZ 8-A SINIFI ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN YAPILDI.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda etkinliklerle kutlandı. Etkinlikleri hazırlayan ve  düzenleyen kordinatör öğretmenimiz Sinan ÖZDEMİR'e ve emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Yeşilyurt Belediyesinin İyilik Makası projesi kapsamında okulumuz öğrencileri güzel bir gün geçirdi. Koşu yarışı, halat çekme, çuval yarışı vs. etkinliklerle çocuklarımıza mutlu bir gün yaşatan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a, Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardımlaşma işleri Müdürüne ve Yeşilyurt belediyesi Sosyal Yardımlaşma ekibine okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ekm

Yeşilyurt Belediyesi okulumuzu ve öğrencilerimizi ziyaret etti. Yapılan ziyarette öğrencilerimize Yeşilyurt Belediye Spor  forması ve çeşitli kırtasiye malzemeleri hediye edildi. Bu nazik ziyaretleri için Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet ÇINAR'a, Başkan Yardımcısı Numan ÖZCAN'a ve Yeşilyurt Belediyesi ekibine okulumuz öğrencilerimiz ve velilerimiz adına teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası sınıf öğretmenimiz Harun Hakan'ın hazırladığı program ile kutlandı. Programda öğrencilerimiz eğitim ve öğretim ile ilgili şiir ve yazılarını  okurken okul müdürümüz Hasan Pektaş ve sınıf öğretmenimiz Büşra Doğaç eğitimin önemi ile ilgili konuşma yaptı.

Eyl

Okul idaremiz  tarafından öğretmenlerimizin yeni eğitim ve öğretim yılı kutlandı. Öğretmenlerimize önümüzde sene için iyi dileklerde bulunan okul müdür Hasan PEKTAŞ çikolata ikramında bulundu.

Bu vesile ile öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve öğrenci velilerimizin 2023-2024 eğitim öğretim yılı hayırlı olsun.

Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.